skip to Main Content

Erhverv

I takt med at flere og flere virksomheder etablerer sig i nabokommunerne til København, vokser behovet for attraktive lokationer til domicilbyggerier og moderne familieboliger. Herudover er det en kendsgerning, at de store virksomheder i Gladsaxe/Søborg som Novo, Alfa Laval og Dyrup tiltrækker mange medarbejdere og gæster til området fra hele verden. Og da de bl.a. efterspørger hotel- restaurant- café- og indkøbsfaciliteter, har Tobaksbyen taget højde for de krav, som er gældende for markedet.

I projektudviklingsfasen har Maycon lagt stor vægt på at opfylde ønsket om at bevare og bygge videre på de eksisterende værdier i Tobaksbyen. De bevaringsværdige, historiske bygninger og markante, kontorlokaler har derfor fået tilført nyt liv med respekt for det, der var engang.

Investeringsprojekter i Tobaksbyen
Besøg https://tobaksbyen.dk/investering/ og se nærmere på Tobaksbyens 3 fyrtårne, P-hus, Kontorhusdomicil, Hotel/kontor-butiksdomicil – eller læs videre her på siden:

Foruden de bevaringsværdige bygninger, der nu er blevet ført up to date, kommer Tobaksbyen også til at blive stedet, hvor der opføres:

  • En 34.000 kvm. stor bygning; et oplagt sted at placere hotel, butikker, dagligvarebutik, biograf, café og andre beslægtede erhverv. Det kommende hotel m.m. kommer til at ligge lige ud til ringvejen og meget tæt på motorvejsnettet.
  • 24.000 etm. stort kontorhusdomicil, som er perfekt til indretning af alle former for liberalt erhverv. Stueplan/kælder er f.eks. ideelle til indretning af showroom. Der indgås lejemål løbende, ligesom grund/projekt er til salg.
  • Et stort P-hus, som er taget i brug, er placeret mellem hotelbygning og kontorhusdomicilbygningen. I P-huset er der plads til ca. 800 biler samt 56 biler i terræn. Der er ligeledes etableret 32 ladestationer til el-biler i P-huset.
  • 260 helt nye boliger midt i Tobaksbyen. Boligprojektet er udviklet af Maycon. Det er Domus Nova, der har købt projektet og er i gang med at opføre det nye boligområde midt i Tobaksbyen.
  • Cafélivet kan også nydes i Tobaksbyen, idet det tidligere portnerkontor forvandles til en trendy café, der bliver hele områdets mødested. Caféen er til salg/leje.